Bartenderutbildning 2 veckor

Malmö Bartenderskola

barbild.jpg

Malmö Bartenderskola

Vill du bli bartender? Bli redo för yrket med MBS certifikat-givande Bartenderutbildning på bara två veckor!

Bartenderutbildningen på MBS kommer ta dig genom alla nödvändiga områden för att du ska vara redo för att jobba som bartender. MBS hjälper dig dessutom att söka praktik och efter utbildningen får du även hjälp att söka jobb både om du vill stanna i Malmö eller söka dig till Köpenhamn. Du är garanterad praktikplats på nattklubb och restaurang. Här startar din karriär!

Sammanfattning om bartenderutbildningen

Utbildare Malmö Bartenderskola
Utbildningstyp Yrkesutbildning
Utbildningsort Malmö
Längd 2 veckor
Utbildningstakt Deltid
Studiestöd Sommarkampanj 30% – delbetala gärna.
Pris 2095 SEK (Ord. Pris 2995 SEK)
Språk Svenska
Start Löpande
Anmälan Skicka en intresseanmälan längst nede.

Komplett bartenderutbildning

Övning ger färdighet! Hos MBS kommer du få arbeta vid specialbyggda barstationer varje dag och lära dig skapa upp till 75 cocktails. Utöver att du kommer få lära dig de mest populära drinkar kommer du även få kunskap i mixologi. Det ger dig möjlighet att skapa egna drinkar. Vi är unika då vinskola, rollspel, praktik och studiebesök på systemet ingår. Utbildningen är certifierande.

Utbildningen till bartender pågår under 2 veckor och under den tiden kommer du få möjlighet att göra lika många cocktails som en vanlig bartender gör under 3 månader. Efter du avslutat din bartenderkurs hos MBS kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen! Skulle du behöva ett boende? Inga problem, vi har en företagslägenhet att hyra ut i toppskick!

Hur säkrar jag min plats?

Skicka sms till 0762315561 med förnamn & efternamn samt startdatum.

Om läraren

Vi är stolta att ha vår huvudinstruktör Andreas Svensson på plats då han har tio års erfarenhet som cocktailbartender på över 30 arbetsplatser i tre olika länder. På vår Facebook sida Malmö Bartenderskola kan du se de goda betygen vi har fått från våra tidigare elever.

Pris och plats för bartenderutbildningen

Pris: 2095 kr för en 2-veckors bartenderutbildning med examensfest, certifikat och praktik. Bok och app ingår. (Ord. 2995 kr)

(Har du ett giltigt studieintyg att uppvisa så får du ytterligare 10% rabatt. Priset för studenter är 1995 kronor)

Längd och tid för utbildningen

Tid: Måndag – Fredag 17-20. Bartenderutbildningen pågår under två veckor. Löpande starter nästan varje vecka – kontakta MBS för nästa start via intresseformuläret ovan.

Vi erbjuder flexibilitet, missar du en dag? Ingen fara då har du möjlighet att ta igen den kostnadsfritt med nästa klass. Fungerar med arbete.

Hur anmäler jag mig?

Skicka en intresseanmälan via formuläret här på sidan så blir du kontaktad av huvudinstruktören Andreas som hjälper dig med anmälan och eventuella frågor kring bartenderutbildningen.

✔ Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen Bartenderutbildning 2 Veckor

✔ Du får mer information via mail eller telefon

✔ Kostnadsfritt

Studentboende

Nyhet! Vi erbjuder studentboende under tiden i vår företagslägenhet som är nyrenoverad under perioden.
För mer information om Malmö Bartenderskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Studiebesök på skolan

I prinicip alla som har startat har fått lov att gå på ett kostnadsfritt studiemöte först för att se om bartenderutbildningen passa dom.

Eleverna brukar boka in ett presentationsmöte där de får komma och testa på tre olika roliga barstationer.
Elevbesök är 15:00 – 16:00 dagligen men kan bokas efter preferens.

Examen och intyg

Efter avslutad bartender kurs kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen. Skulle det vara så att du är intresserad av att jobba vidare för MBS efter avslutad kurs bjuder vi gärna in dig till vår bemanningspool då vi bemannar flertalet krogar, restauranger och nattklubbar.

Nedan ser du exempel på vad som ingår i bartenderutbildningen:

1. Under första lektionen får du bli bekant med allt de du ser när du står bakom baren.

2. Pouring - lär dig hälla upp snabbt och precist.

3. Flairing - lär dig jonglera

4. Para mat med vin och öl.

5. 75 av populäraste cocktailsen i världen

6. Live-bartraining samt servicetekniker

7. Dekorationsteknik - lär dig göra hjärta, löv och månar.

Varmt välkomna, önskar utbildare Andreas Svensson och hela MBS!

Vill du bli bartender genom en kort kurs? Då har du hittat rätt. Gå en bartenderutbildning via Malmö Bartenderskola och bli redo att jobba som bartender på barer och restauranger, både i Sverige och utomlands. Genom denna korta utbildning på bara två veckor lär du dig skapa upp till 75 cocktails. Certifiering ingår – du får ett certifikat du kan uppvisa på dina kunskaper.

tada.PNG
Skärmklipp.PNG

Utbildningsform: Kurser

Ämnesområde: Restaurang, Turism & Service

Utbildningstyp: Kurser

Takt: Deltid

Betyg: 5/5

Baserat på 62/62 recensioner.

Lämna ett omdöme!

Skärmklipp2.PNG

Kommande starter                  Längd               Ort                    Antal platser

2021-05-31                              2 veckor           Malmö                        0

2021-06-14                              2 veckor           Malmö                        2

Skärmklipp3.PNG

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer. Malmö Bartenderskola hör av sig inom kort!

Skärmklipp5.PNG

Omdömen