MBS vit @3x (1).png

VÄLKOMMEN TILL MALMÖ BARTENDERSKOLA

 

Andreas Svensson

46508015_10155681228811993_6664745373065

Grundaren utav Malmö Bartenderskola.

Andreas har över 15 års erfarenhet inom barindustrin och har lärt upp 1000-tals under tiden. Andreas har arbetat i flera år över sundet på några av Danmarks populäraste krogar för att sedan återvända hem till sin hemstad Malmö där han aktivt frilansat Skåne runt. Från Ystad Saltsjöbad till Malmö Arena Hotel Skajbar

Vi driver numera den mest up-to-date utbildningen i Malmö

då vi har både vinskola, foodpairing, praktik på systembolaget

en mer uppdaterad cocktaillista samt live-bar träning.

Något våra konkurrenter inte har. 

"Jag har alltid levt för att lära ut och jag såg att det fanns förbättringsmöjligheter för Europeisk barutbildning samt möjligheten att möta krögarnas krav på välutbildad och professionell personal " 

Andreas Svensson

Bar på natten
Bar på natten
d5872da67803e92483a0b3e2d9879aa7.jpg

Välkommen!

LEKTION 1

Behind the bar

Under första lektionen får du bli bekant med allt de du ser när du står bakom baren. Alla flaskor, batteriet, utrustningen och glasens storlek.

 

TJÄNSTER

HYR DIN EGNA BARTENDER

En professionell bartender till bröloppet, 50-års firandet eller bingokvällen?
Oavsett uppdrag så har vi lösningen.

REKRYTERING

UTBILDING

Vi erbjuder ett stort nätverk av duktiga bartenders som är kvalitetssäkrade

Bli en certifierad bartender med grundlig utbildning och goda möjligheter till jobb

GALLERI

Tio vanliga frågor

Vilka datum och tider går den här utbildningen?


Samma lektion går varje morgon 11-14 och kväll 17-20. Du kan välja vilken som passar dig bäst. Vi har kursstart den 4:e och den 18:e varje månad. Skulle du vara sjuk kommer vi ta igen den dagen/de dagar efter utbildningen.
Vad kostar utbildningen?


Utbildningen kostar 2995:- för två veckors med certifikat, examensmiddag och examenspresent. Inkl. Kurskompendium och App samt biljett till cocktailtävlingen!
Vart ligger lokalerna?


Vi ligger på Amiralsgatan 20, Deep Malmö.
Går det bra att komma för en presentation av utbildningen?


Det går hur bra som helst, skicka ett mail till info@malmobartenderskola.se om hur många ni blir så bestämmer vi gemensamt av en tid.
Får man ett certifkat efter utbildningen?


Ja, efter att du gjort de teoretiska och praktiska provet. Vi hjälper varje elev på indivdnivå och säkerställer att du har fått med dig den kunskap du behöver för att ta ett arbete. Certikatatet är internationellt och även giltigt utomlands!
Kan jag delbetala?


Ja, du kan delbetala upp till tre gånger.
Klarar alla en sådan här kurs?


Ja, vi har inga krav på förkunskaper utan vi lär upp dig från grunden vilket gör att du får en oehört stark grund att stå på. Detta är en nybörjarekurs.
Vad utmärker Malmö Bartenderskola?


Drivkraften kom från när jag själv utbildade mig till bartender. De flesta av mina konkurrenter utbildar nattklubbsbartendrar och inte kompletta bartendrar. För att du ska kunna ta ett jobb på en restaurang så har vi lagt till foodparing med öl- och vinskola. Ett ordentligt förstärkt service paket med live-bar träning. Vi praktiserar inte med vatten och vi förstärker din förståelse för branschen genom vårt stuidebesök på systembolaget. Vi fördjupar oss även inom dekorationsteknik då vi lever i ett instagram samhället där hjärta, månar, rosor och andra mönster på cocktailsen gör det där lilla extra. Sammanfattningsvis: + Mer uppdaterade cocktaillister än EBS + Rollspel vilket gör att du får känna på hur det verkligen är att jobba + Förstärkt vinskola 2 dagar vilket gör att du kommer före när du söker jobb + Cocktailtävling vilket gör att du förstår mixologin och får tävla med din cocktail som du skapat under utbildningen mot dina andra kursare. + Vi lär ut standarddekoration på varje cocktail men tar också steget längre än EBS då vi håller en uttökad kurs i dekoration +Vi lär alltid ut en twist på varje cocktail
Vem kommer jag ha som lärare?


Andreas Svensson cocktailbartender sedan 6 år tillbaka. Jobbat som utbildare, barchef och cocktailbartender på över 25 barer. Certificerad från Malmö stad i alkoholutbildning. Certficerad coach genom coachcompanion. Tidigare arbetsplatser: Tgi Fridays Chateu motell Mamma Rosa Comedy Zoo Level Arch Andys bar Stereo Bar La cucaracha La bar Diamond Båten Skepssbron Kasai Malmö Arena Hotell Etage Koi KP O lerrys Victors High Court Mosaik
Deep club Adelgatan Cafe hoppes
Kan man få jobb efter utbildningen?


Ja, en bra bartender med certifkat har stor sannolikhet till att få arbete. Du kommer även få möjlighet att ingå i vårt bemanningssystem Malmö Barbemmaning http://malmobarbemanning.se Praktik garanterad.

 
 
Bar på natten