Boende - Kontakta oss för mer information

Under din vistelse med MBS Malmö kommer du att bo i vår studentlägenhet. Det har ett idealiskt läge i hjärtat av Malmö, nära centralstationen och MBS bartenderskola i det livliga området Triangeln. Allt du behöver finns precis utanför dörren; affärer, restauranger, parker, museum och nattklubbar. Du har tillgång till lägenheten själv.

Vi hjälper med regelbundna evenemang, en restaurang och till och med en bar! Studentlägenheten ligger en kort promenad på 10 minuter ,eller en snabb cykeltur på 5 minuter, från vår skola i Malmö. Du kommer att hitta flera ställen där du kan få i dig en god frukost på väg till skolan, och det finns flera prisvärda restauranger i området. Det finns buss och tåg i närheten så att du lätt kan ta dig runt i staden.

Boendet kostar 6000 kr / 4 Veckor.

181230.1.jpg
Boende under utbildningen
Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan!

Tack för din förfrågan, vi återkopplar så snart vi kan!