www.KBstudioMedia.se.jpg

Bartenderutbildning 4 Veckor

Ta del utav kursinformation och tveka inte höra av dig till oss med dina funderingar och frågor.

Hämta din rabbattkod för Maj längre ner på sidan!

Kommande kurser: 2021.05.25

Malmö Bartenderskola

Redo för yrket med MBS!

Utbildningen på MBS kommer ta dig genom alla nödvändiga områden för att du ska vara redo för att jobba som bartender  i Sverige eller utomlands. MBS hjälper dig dessutom med garanterad praktik och efter utbildningen får du även hjälp att söka jobb i Malmö eller Köpenhamn. Du är garanterad praktikplats på de populäraste ställena i Malmö.

Komplett Bartenderutbildning

Övning ger färdighet! Hos MBS kommer du få arbeta vid specialbyggda barstationer varje dag och lära dig skapa upp till 75 cocktails. Utöver att du kommer få lära dig de mest populära drinkarna kommer du även få kunskap i mixologi. Det ger dig möjlighet att skapa egna drinkar. Vi är unika då vinskola, rollspel, praktik och studiebesök på systemet ingår. Utbildningen är certifierande.

Utbildningen till bartender pågår under två veckor och under den tiden kommer du få möjlighet att göra lika många cocktails som en vanlig bartender gör under tre månader. Efter du avslutat din bartenderkurs hos MBS kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen! Skulle du behöva ett boende? Inga problem, vi har en företagslägenhet att hyra ut i toppskick!

Om läraren

Vi är stolta att ha vår huvudinstruktör Andreas Svensson på plats då han har tio års erfarenhet som cocktailbartender på över 30 arbetsplatser i tre olika länder. På vår Facebook sida Malmö Bartenderskola kan du se de goda betygen vi har fått från våra tidigare elever.

Pris: 15 995 :- inklusive kursmaterial, avslutsmiddag och certifikat vid godkända prov.

Erbjudande: Använd rabattkod "Maj2022" när du bokar så kommer du får 2000 kronor i rabatt.

Tid: Måndag - Fredag 17-20 under 4 veckor

Vi erbjuder flexibilitet, missar du en dag? Ingen fara då har du möjlighet att ta igen den kostnadsfritt med nästa klass. Många gånger har vi även morgonklasser 11-14.

Studiebesök på skolan

Nästan alla våra elever som går här har varet på ett studiebesök där de fick möjlighet att testa och känna efter hur de är att vara bartender. Studiebesöket är kostnadsfritt och det går bra att ta med en vän. Under studiebesöket så får du tre olika övningar. Du får lära dig hur man häller upp med droppkork, hur man göra lättare tricks med flaskorna samt så får du göra din favorit cocktail där vi ofta tittar på hur man kan göra en twist.

För mer information om Malmö Bartenderskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Du ansöker enkelt via intresseanmälan på hemsidan

Examen & Intyg

Efter avslutad kurs kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen. Skulle det vara så att du är intresserad av att jobba vidare för MBS efter avslutad kurs bjuder vi gärna in dig till vår bemanningspool då vi bemannar flertalet krogar, restauranger och nattklubbar. 50-60% får arbete direkt efter utbildningen genom våra certifkat.

Kostnader

Använd rabattkod "Maj2022" när du bokar så kommer du får 2000 kronor i rabatt  Obs. Gäller endast i Maj.

Kursanmälan
Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan!

Tack för din anmälan vi återkopplar så snart vi kan!